Xandra Derks

Xandra Derks

Xandra Derks is een echte ondernemer. Zij is onder meer eigenaresse van boutique vergaderlocatie De Vergaderie. Een vergaderaccommodatie in een rijksmonument uit 1865 in Arnhem. Het idee is ontstaan door de mogelijkheden van het herenhuis dat zij gekocht heeft in 2013. Dat was destijds midden in de crisis. In een voor haar onbekende branche en bovendien een verzadigde markt. Bovenal had ze in Arnhem geen netwerk. Zowel zakelijke als privé niet. Tot slot was het herenhuis volledig uitgewoond. Ga er maar aan staan.

Xandra Derks

Wie is Xandra Derks? Xandra is geboren en getogen in het Brabantse dorp Rijen. Je weet wel, van gemeente Gilze-Rijen. Het ondernemerschap zat er al vroeg in. Rond haar tiende maakt zij namelijk samen met een vriendinnetje oorbellen. Op een gegeven moment teveel op zelf te dragen. Dan komt ze op het briljante idee om ze langs de deuren te verkopen. Internet bestond immers toen nog niet. Hun handelswaar sloeg aan. De buit begraven ze in eerste instantie in een medicijnenpotje bij boom zeven in het nabij gelegen park. Nadat voldoende geld is verdiend, kopen ze elk van de winst een Mars. Geen andere Mars smaakte ooit nog zo lekker.

Bedrijvig

Tot 2020 heeft Xandra naast vergaderlocatie De Vergaderie het bedrijf Xan Beauty. Gedurende 20 jaar zijn twee regionale omroepen en een haarcosmeticabedrijf trouw aan haar. Zelf visageren behoort na 12 jaar tot de verleden tijd. Een passie die vervlogen is. Onder de noemer Qordaat Communicatie is zij strategisch communicatieadviseur. Zij helpt bedrijven bij hun positionering in de markt. Daarnaast om hun onderscheidend vermogen helder te krijgen. En tot slot met hun communicatie. Voor De Vergaderie doet ze alles wat daarbij komt kijken: van bedrijfsvoering tot inkoop. De gasten ontvangt ze bovendien zelf. Ze weet namelijk wat gastvrijheid is. Dat zit niet alleen van nature in haar. Ze vindt het bovenal gewoonweg leuk om gasten het naar hun zin te maken.

Ontdek de mogelijkheden

Vergaderen tussen de kunstschatten uit 1865? Volledig verzorgd en met aandacht voor jouw gezelschap?

Offerte aanvragen
Fysiek en mentaal fit

Enjoy life

Een harde werker is Xandra Derks, maar daarbij ook een harde genieter. Daarom heeft ze met twee zakenrelaties het Bourgondisch Genootschap opgericht. Een netwerkclub voor ondernemende dames waar een goed glas wijn en lekker eten aan de basis staan. Powerfit en boksfit zorgen voor fysieke en mentale fitheid. Vakanties staan in het teken van cultuur, shoppen en gastronomie. Bij voorkeur in haar geliefde Italië. Ze leert momenteel de taal. Het grote genieten heeft ze zelf uitgevonden: ontspannen doet ze in restaurants, in musea of op de dansvloer. Elk jaar logeert ze vijf dagen bij haar Brabantse vriendin in Oosterhout om Carnaval te vieren. Concluderend is er wat betreft niet veel veranderd: als tienjarige kocht ze immers al een Mars van het verdiende geld.

Zie je zakelijke mogelijkheden?

Leuk! Bel me gerust op.

Xandra Derks 06 - 212 466 62
© 2020. Alle rechten voorbehouden
Open chat
Direct contact?