Vergaderruimtes

Vergaderen in Arnhem

Onze vergaderruimtes dragen positief bij aan het succes van een vergadering, training of andere bijeenkomst. Allereerst vertoef je een een prachtig monumentaal herenhuis. Het rijksmonument doet haast aan als een museum met al haar historische elementen. Verder zijn de vergaderruimtes comfortabel ingericht. Dat betekent stoelen waar je fijn op zit. Ramen die open kunnen. En inspirerende kunst. De vergadertuin is knus en gezellig. Wij vinden het leuk om jou te mogen ontvangen. Dat merk je. We zijn kleinschalig dus er is aandacht voor elk facet. Je voelt je direct thuis. Het is een plek waar je wilt zijn. Zelfs voor een pittige vergadering of mediation gesprek.

Kamer en suite 1865

Kom tot ideeën en beslissingen. Deze sfeervolle vergaderzaal is geschikt voor maximaal 16 personen. Comfortabel, licht, inspirerend en sfeervol.

Vanaf € 230,00 voor 4 uur
Bekijk deze vergaderruimte

Het Soete Rhijn

Voor een ouderwets keukentafel-gesprek. Een intieme vergaderruimte voor maximaal 6 personen met openslaande deuren naar de tuin.

Vanaf € 85,00 voor 2 uur
Bekijk deze vergaderruimte

Vergaderruimte

In onze vergaderruimtes hebben we een ideale setting gecreëerd om te leren, te denken en te doen. Over elk detail is nagedacht. Er is licht, ruimte en comfort. De sfeervolle ambiance zorgt ervoor dat je je thuis voelt. Hierdoor ontstaat sneller verbinding. Het stimuleert bovendien om actief een bijdrage te leveren aan een bijeenkomst of training. Elke vergaderzaal zorgt voor een andere sensatie vanwege de inrichting en decoratie. De verzorging is overigens identiek. Samengevat: culinair genieten. En een gastvrouw die oog heeft voor het welzijn van elke gast.

Vijf zintuigen


Jouw vijf zintuigen gaan op avontuur in onze vergaderruimtes. Immers als alle zintuigen geprikkeld worden, staat het brein open. Denk aan de geur van verse koffieboontjes. Het gebruik van zachte en robuuste materialen voor de inrichting. De verschillende sprekende kleuren in het interieur. Maar ook de variatie aan versnaperingen. Ofschoon het ogenschijnlijk details lijken, is er over elk van deze elementen nagedacht.

Culinair genieten

Voeding is de brandstof van het lichaam en geest. Tijdens een vergadering heeft lekker eten direct invloed op de gemoedstoestand. Daarom staat er van alles op tafel om van te genieten. Onze dolci baci (Italiaanse delicatesse) zijn geliefd. Gasten komen ervoor terug. We serveren heerlijke lunches, borrelplanken, gefrituurde gezelligheid en vergaderdiners. Kortom, het is genieten, genieten en nog eens genieten tijdens het werk.

Perfecte locatie


De Vergaderie ligt tegen de binnenstad van Arnhem aan. Tegenover het Lauwerspark en theater Musis. Het stijlvolle herenhuis gaat op in het straatbeeld. Hierdoor kun je in alle privacy bijeenkomen. Wij zijn goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Parkeren kan op steenworp afstand. Op loopafstand zijn er restaurants en hotels. Ook is een vergadering te combineren met een leuk break-out.

Vergaderruimte nodig?

Ik adviseer je graag over de mogelijkheden.

Xandra Derks 06 - 212 466 62

Erg goed gehad met het team. Lekker de ruimte voor jezelf. Prachtige ruimte. Even helemaal eruit én toch ook middenin de stad (met mogelijkheid voor bijv. een bezoek aan het Wijnmuseum, (aanrader). Door de totale verzorging van Xandra (ontvangst, koffie, prachtige lunch, beschikbaarheid gastvrouw) kun je met het team ontspannen en met je programma bezig zijn, zonder verstorende factoren.

SuperB Trainingen
© 2020. Alle rechten voorbehouden
Open chat
Direct contact?