Vergaderruimte

Kamer en suite 1865

De Kamer en suite 1865 is een inspirerende vergaderruimte voor maximaal 16 personen. In deze sfeervolle ambiance kom je gegarandeerd los van de dagelijkse beslommeringen. Het prikkelt namelijk al je zintuigen. Je krijgt ideeën. Maakt plannen. Neemt beslissingen. En je komt tot slot sneller tot elkaar. Deze vergaderruimte bestaat uit een voor- en achterkamer. De voorkamer is ideaal voor een informeel overleg, intervisie of borrel. De achterkamer heeft een klassieke vergaderopstelling. Hiermee geschikt voor allerhande bijeenkomsten. Van MT meeting, vergadering, training tot pressure cooker sessie. En heb je een benen-op-tafelsessie? Gooi gerust je benen op tafel!
Tarieven

Vergaderruimte huren

Tarieven vergaderruimte (maximaal 14 personen)
Kamer en suite 1865 per dagdeel van 4 uur€ 245,00
Kamer en suite 1865 na 18.00 uur / weekend, toeslag per uur€ 25,00

Prijzen catering en materiaal

Vanaf € 230,00 voor 4 uur
Online reserveren
Kamer en suite 1865

Vergaderen in Arnhem

Kamer en suite 1865 heeft authentiek Neoklassiek beschilderde plafonds uit 1865. Magnifiek gerestaureerd en geweldige blikvangers. Je krijgt hierdoor direct het wauw-effect. Het is daardoor echt het summum onder vergaderruimtes. Je komt echt ergens binnen. De inrichting is comfortabel en stijlvol, Daarnaast hangt er kunst die wat met je doet. De ruimte kun je voorts scheiden door en suite deuren. Deze hebben glas in loodramen. De voorkamer met fauteuils doet aan als een ‘herenrookkamer’ van vroeger tijden. Het geeft direct huiselijk gevoel. Deze kant van de vergaderzaal is zodoende ideaal voor een ongedwongen overleg, training of intervisie. Of om tussentijds te relaxen bijvoorbeeld.

Comfort, licht en ruimte

De achterkamer van de ‘Kamer en suite 1865’ heeft een traditionele vergaderopstelling. Met twee indrukwekkende robuuste kloostertafels. Op de comfortabele stoelen zit je ontspannen. Ook voor lange tijd. Kortom, deze lichte vergaderruimte voelt behaaglijk aan. Het werkt bovenal uitnodigend. Verder kunnen de ramen open voor frisse lucht. Er staan tot slot een lcd-presentatiescherm en flip-over ter ondersteuning van jouw performance.

Werken in groepen

Kamer en suite 1865 is perfect voor het werken in groepen tijdens een training. Of om gedurende de bijeenkomst van setting te veranderen. Een deel van het meubilair is verrijdbaar. Zo ook het LCD-scherm en flip-overs. Geeltjes en posters mogen op de ramen en deuren. Kortom, de ruimte past zich moeiteloos aan voor workshops en trainingen.

Vergaderen en genieten


Geen kannen koffie op tafel bij De Vergaderie. Je cappuccino zet je namelijk vers. Onze vergadertafel staat daarentegen vol met Italiaanse lekkernijen, bonbons en vers fruit. Of in de middag met fijne happen. Het brein heeft namelijk energie nodig om na te denken. Dat mag dit vergaderdagje best verwennerij zijn.

Vergaderruimte reserveren

  • Unieke vergaderlocatie in een bijzondere omgeving
  • Van 1 tot 16 personen
  • Volledig verzorgde catering
  • Goede bereikbaarheid met auto en openbaar vervoer

Offerte aanvragen

Vergaderen met plezier

Een goed gevoel. Omdat over elk detail na is gedacht bij onze boutique vergaderlocatie.

Xandra Derks 06 - 212 466 62

Een heerlijke, fijne plek om volledig ontzorgd te worden en tot rust te komen, waardoor er alle ruimte is voor inspiratie!

Gemeente Arnhem
© 2020. Alle rechten voorbehouden
Open chat
Direct contact?