Vergaderruimte

Het Soete Rhijn

Het Soete Rhijn is een intieme vergaderruimte in het souterrain van De Vergaderie. Hier vinden de beste gesprekken plaats. Het doet namelijk aan als een ouderwetse keuken. Alsof je bij oma aanschuift. Warm, knus en gezellig. Tijd omarmt je. Via de openslaande deuren van Het Soete Rhijn kom je in de artistieke stadstuin. Dat is een surplus waarvan iedereen enthousiast wordt. Lekker even neerploffen op de loungebank of lunchen aan de buitentafel. Kortom, een fijne plek. Het is er in de zomer koel. In de winter warm. Het Soete Rhijn is een vergaderruimte voor maximaal 6 personen. Ook te huur voor korte besprekingen van minimaal 2 uur.
Tarieven

Vergaderruimte huren

Tarieven vergaderruimte (maximaal 6 personen)
Het Soete Rhijn per 2 uur€ 95,00
Het Soete Rhijn in combi met Kamer en suite 1865 per dagdeel€ 310,00
Het Soete Rhijn na 18.00 uur / weekend, toeslag per uur€ 25,00
Prijzen catering en materiaal

Vanaf € 85,00 voor 2 uur
Online reserveren
Het Soete Rhijn

Vergaderen in Arnhem

Voor een goed keukentafelgesprek. In Het Soete Rhijn stap je een andere wereld binnen. Dit was vroeger het domein van de bedienden. De sfeer van toen is behouden. Het lijkt of Hollandse meester Pieter Claesz eigenhandig een stilleven op de muur heeft geschilderd. Aan de keukentafel vinden de beste gesprekken plaats. De huislijkheid laat namelijk het hart spreken. Je komt snel tot verbinding en resultaat. Een fantastische vergaderruimte dus.

Vergaderen in luxe

Het Soete Rhijn is een volwaardige vergaderruimte met alle faciliteiten. Er hangt een lcd-scherm en er staat een flip-over. Je maakt de lekkerste koffie en geniet bovendien van Italiaanse lekkernijen, bonbons, vers fruit. Je kunt via de openslaande deuren lekker even naar buiten. En de gastvrouw? Die staat, net zoals vroeger, met een druk op de bediendenbel voor je klaar.

Vriendelijk geprijsd

Kleinschalig vergaderen betekent vaak een geijkte vergaderzaaltje: witte wanden, 'Ikea-kunst' en systeemplafond. Niks mis mee, maar het is weinig inspirerend. Hier betaal je vervolgens relatief veel voor. Niet bij ons. Je kunt zelfs voor slechts 2 uur deze vergaderruimte boeken. Kortom, korte bijeenkomsten, kleine gezelschappen maar wel in alle luxe.

Vergaderruimte reserveren

  • Unieke vergaderlocatie in een bijzondere omgeving
  • Van 1 tot 16 personen
  • Volledig verzorgde catering
  • Goede bereikbaarheid met auto en openbaar vervoer

Offerte aanvragen

De coolste vergaderruimte van Arnhem en omstreken

Bel voor beschikbaarheid of om een optie te plaatsen.

Xandra Derks 06 - 212 466 62

Een heerlijke, fijne plek om volledig ontzorgd te worden en tot rust te komen, waardoor er alle ruimte is voor inspiratie!

Gemeente Arnhem
© 2020. Alle rechten voorbehouden
Open chat
Direct contact?