Vergaderruimte

Vergaderruimte

Vergaderruimte De Vergaderie in Arnhem is een inspirerende vergaderlocatie in een rijksmonument uit 1865. In onze boutique vergaderlocatie kun je terecht met maximaal 16 personen. Het herenhuis heeft nog veel authentieke details uit de Art Nouveau. Beide vergaderruimtes hebben elke een andere sensatie door de decoratie, kunst en het meubilair. Bovendien hebben we een inspirerende vergadertuin. Daar is het heerlijk vertoeven bij mooi weer.

Kamer en suite 1865

Kom tot ideeën en beslissingen. Deze sfeervolle vergaderzaal is geschikt voor maximaal 16 personen. Comfortabel, licht, inspirerend en sfeervol.

Vanaf € 230,00 voor 4 uur
Bekijk deze vergaderruimte

Het Soete Rhijn

Voor een ouderwets keukentafel-gesprek. Een intieme vergaderruimte voor maximaal 6 personen met openslaande deuren naar de tuin.

Vanaf € 85,00 voor 2 uur
Bekijk deze vergaderruimte

Vergaderruimte met grandeur

Onze vergaderruimte heeft grandeur. Je komt echt ergens binnen. De historie uit 1865 spat van de wanden en plafonds af. Het zorgt voor een verstilling waardoor direct uit je waan van de dag wordt getrokken. Je krijgt weer inspiratie en energie. Om aan te pakken waarvoor je gekomen bent. Je bent er dus echt even uit. En komt dus in een werkelijk andere omgeving terecht. Dat kan bijvoorbeeld een training, een heisessie of een vergadering zijn. We zijn een besloten locatie. Daardoor kunnen we volledige privacy garanderen. Je kunt namelijk ongezien en ongestoord vergaderen.

Uitstekende verzorging

Vergaderen bij onze vergaderruimte betekent culinair genieten. Met heerlijke Italiaanse delicatessen op tafel. Daarnaast een goed verzorgde lunch. Of een smakelijk vergaderdiner. Samengevat: uitstekende catering. Onze inspirerende vergaderruimte bevindt zich in aan de rand van de binnenstad. Het is daardoor goed bereikbaar. Parkeergelegenheid is op 100 meter afstand. Tegenover bevindt zich het Musispark. Dat betekent vergaderen in het groen. Tegelijkertijd in het bruisende centrum van Arnhem.  

Meerwaarde

Een vergaderruimte die van toegevoegde waarde is op de bijeenkomst. Dat is De Vergaderie. De ene vergadering is immers de andere niet. Soms moet je forse beslissingen nemen. De andere keer zet je beleidslijnen uit. Of kom je met het team voor de jaarlijkse meeting bijeen. Ongeacht de reden van de bijeenkomst zorgen wij dat elke deelnemer zich welkom voelt. Door een warme ontvangst en een uitstekende verzorging. Waarbij we aandacht hebben voor de mens, de sfeer en de omgeving.

Doordacht concept

Een vergaderlocatie extern huur je niet zomaar. Dan moet alles Je presteert het best als al je zintuigen open staan. Daarom is over elk detail in De Vergaderie nagedacht. Qua inrichting betekent dit licht, kleur en ruimte. Uiterst comfortabel meubilair. Inspirerende elementen. Natuurlijk die het monumentale herenhuis zelf heeft. Maar ook door de kunst. Gewoon een fijne plek om te vertoeven. Je voelt je snel thuis en op je gemak. We hebben een ideale setting gecreëerd om te leren, te denken en te doen.

Culinair genieten

Voeding is de brandstof van lichaam en geest. Wie wordt niet gelukkig van lekker eten? Daarom staat de tafel vol met lekkere versnaperingen. Dolci baci (koekjes) uit Italië, chocolade, zuurtjes maar natuurlijk ook fruit. We serveren een heerlijke lunch met luxe broodjes en bourgondische salades. Voor de middagdip hebben we gezonde happen maar ook gefrituurde gezelligheid. Je kunt borrelen of een lekker vergaderdiner nuttigen. De koelkast is gevuld met koude drankjes. En de espressomachine met verse boontjes staat paraat.

Gastvrijheid

Oxytocine oftewel het knuffelhormoon ontstaat als mensen zich prettig voelen. Daarbij wordt de onderlinge band versterkt en groeit vertrouwen. Je komt dan samen sneller tot verbinding. Een hartelijk ontvangst, een vriendelijke woord, aandacht voor de mens. Wij vinden het leuk om jullie als gezelschap te ontvangen en doen er alles aan om jullie een ervaring te geven waarmee je met plezier op terug kijkt. Het oxytocine gehalte brengen we graag naar onbegrensde hoogtes.

De mooiste vergaderruimte van Arnhem

Voel je welkom én thuis bij De Vergaderie

Xandra Derks 06 - 212 466 62

Dank voor de goede verzorging in een mooie authentieke locatie. Fijne dag en lekkere lunch. “I’ll be back”. Terminator

Pathé Arnhem
© 2020. Alle rechten voorbehouden
Open chat
Direct contact?