Vergaderlocatie

Vergaderlocatie

De mooiste vergaderlocatie van Arnhem, dat is De Vergaderie. Dat heeft niet alleen te maken met de achtergebleven historie in het rijksmonument uit 1865. Het is namelijk een herenhuis met grandeur. Mooi komt ook tot uitdrukking in het concept van de vergaderaccommodatie. Over elk detail is namelijk nagedacht. Om zo een ideale setting te creëren waar alles gericht is om te leren, te denken en te doen.

Kamer en suite 1865

Kom tot ideeën en beslissingen. Deze sfeervolle vergaderzaal is geschikt voor maximaal 16 personen. Comfortabel, licht, inspirerend en sfeervol.

Vanaf € 230,00 voor 4 uur
Bekijk deze vergaderruimte

Het Soete Rhijn

Voor een ouderwets keukentafel-gesprek. Een intieme vergaderruimte voor maximaal 6 personen met openslaande deuren naar de tuin.

Vanaf € 85,00 voor 2 uur
Bekijk deze vergaderruimte

Meerwaarde

Licht, ruimte en sfeer. Onze locatie levert daadwerkelijk een positieve bijdrage aan de bijeenkomst. Ook vanwege mijn persoonlijke aanpak, eigenaresse Xandra Derks. Ik heb oog voor de gast en zijn of haar comfort. Mijn huis mag voor even jouw thuis zijn. Samengevat. De Vergaderie. Een vergaderlocatie waar tijd je omarmt.

Herenhuis met grandeur

De Vergaderie is een boutique vergaderlocatie. Een kleinschalige vergaderlocatie in een prachtig herenhuis uit 1865. Nog veel authentieke details uit de Art Nouveau zijn bewaard gebleven. Bij binnenkomst spat de historische muurschilderkunst je tegemoet. Dat valt als een mantel van rust over je heen. De stress van het drukke verkeer, glijdt van je af. Om vervolgens de imposante Kamer en suite 1865 binnen te lopen. Hierdoor ontstaat innerlijke verstilling die er voor zorgt dat je weer diep na kunt denken over zaken. Het maakt je creatief en vindingrijk. Een lichte ruimte vol inspiratie. Overigens ook door de verscheidenheid aan hedendaagse kunst.

Vergaderlocatie met sfeer

Het Soete Rhijn brengt een andere emotie met zich mee. Het roept het gevoel van vroeger op. Aan de keukentafel bij Oma. Dat komt door de geur, de inrichting en de decoratie. Hierdoor ontstaan andere gesprekken. Opener. Persoonlijker. Warmer. Beide vergaderruimtes hebben hun eigen sfeer, maar zijn allebei huiselijk en gezellig. Je wordt niet langer opgejaagd door een snel wegtikkende uren op de klok. Je maakt een pas op de plaats om tot ideeën te komen, beslissingen te nemen of plannen te maken voor de toekomst. Of voor een moment van bezinning. Naar je zelf en het team te kijken. En samen te leren van ervaringen en gedrag. De Vergaderie is geen standaard vergaderlocatie. Het is een locatie die een positieve invloed heeft op het resultaat.

Vergadertuin

Een verborgen parel achter het herenhuis. Dat is onze vergadertuin. Groen, knus en super relaxt. Met heerlijke loungebanken. Aan de stamtafel schuif je zo aan voor een goed gesprek. Bij mooi weer is dit jouw eigen vergaderlocatie in het groen. De tuin is afgeschermd en je zit volledig privé. Ook heerlijk voor een lunch of borrel. Aan de voorzijde van De Vergaderie bevindt zich overigens het Musispark. Daar valt altijd wel wat te zien of te beleven. Ideaal voor een korte break-out. Verder ligt onze vergaderlocatie op steenworp afstand van de binnenstad, parkeergarage en openbaar vervoer.

Culinair genieten

Over het eten en drinken kan ik eigenlijk kort zijn. Ik ben van ‘het entertainment’, voor het bereiden van de maaltijden schakel ik mensen in die dat met bezieling doen. Zo hebben we een foodspecialist voor het klaar maken van de lekkerste lunchgerechten en salades. De vruchtensappen komen van Schulp. Een familiebedrijf uit 1861. Waar sap nog puur sap is. Zonder toevoegingen. Onze buurman frituurt de lekkerste bitterballen voor ons. En voor het vergaderdiner hebben we de keuze uit een selectie van private chefs. Ons echte geheim? De dolci baci uit Italië. Voor deze koekjes komen de gasten terug.

Gastvrijheid

Gastvrijheid begint al bij de aanvraag. We reageren vlot. Aan speciale verzoeken voldoen we met plezier. Maar ook bij de ontvangst. Een warme begroeting met een lekkere cappuccino. Een ontspannen praatje bij binnenkomst als je de eerste bent. Zorg voor de trainer bij het klaarzetten van het trainingsmateriaal. Nog even de lunch afstemmen. Het zijn kleine gebaren, voor ons vanzelfsprekend. Wij geven je een welkom gevoel. Zodat jij het beste uit jezelf kunt halen. Het herenhuis is niet alleen mijn thuis, voor even is het ook jouw behaaglijke thuis.

Mag ik jou begroeten?

Voel je thuis bij onze vergaderlocatie.

Xandra Derks 06 - 212 466 62

De Vergaderie is een hele prettige vergaderlocatie om in te vertoeven. Zodra je via de binnendeur binnenstapt, voel je de rust die nodig is om diepgaande of lastige gesprekken te voeren. De hoge plafonds zorgen letterlijk en figuurlijk voor ruimte die nodig is om los te komen. Xandra is erg gastvrij en stelt je meteen op je gemak. Alles is altijd tiptop geregeld.

Enexis Netbeheer B.V.
© 2020. Alle rechten voorbehouden
Open chat
Direct contact?