Referenties

Genieten en vergaderen

Referenties zijn essentieel. Het maakt de keuze uit de vele unieke vergaderlocaties wat makkelijker. Want dat zijn er nog al wat als je vergaderruimte op de Veluwe zoekt. Of specifieker vergaderruimte in Arnhem. Elke locatie heeft z’n eigen charme. Afhankelijk van het doel van de bijeenkomst, selecteer je een vergaderaccommodatie die daar bij past. Een positieve referentie kan dan de doorslag geven.


SuperB Trainingen

Erg goed gehad met het team. Lekker de ruimte voor jezelf. Prachtige ruimte. Even helemaal eruit én toch ook middenin de stad (met mogelijkheid voor bijv. een bezoek aan het Wijnmuseum, (aanrader). Door de totale verzorging van Xandra (ontvangst, koffie, prachtige lunch, beschikbaarheid gastvrouw) kun je met het team ontspannen en met je programma bezig zijn, zonder verstorende factoren.

Bertil Moraal

Nederlandse Vereniging van Directiesecretaresses

Kleinschalig, persoonlijk en bijzonder gastvrij! Het voortraject en de ontvangst op de dag zelf verloopt erg plezierig en professioneel. Er is een contactpersoon, Xandra Derks en zij is tevens gastvrouw met veel persoonlijke aandacht. Aan alles is gedacht; ruime vergadertafel, fijne stoelen, uitstekende (Jura) koffie en thee en heerlijke versnaperingen. Bij het 3-gangen vergaderdiner werd volledig rekening gehouden met de doorgegeven dieetwensen. Een pluspunt is dat de locatie exclusief wordt geboekt, dus er zijn geen andere meetings tegelijkertijd waardoor je in alle rust kunt vergaderen. Parkeergarage Musis (betaald parkeren) is gelegen tegenover De Vergaderie, op een loopafstand van 5 minuten.

Monica Isik-Dingelhoff, regiovoorzitter

Gemeente Arnhem

Een heerlijke, fijne plek om volledig ontzorgd te worden en tot rust te komen, waardoor er alle ruimte is voor inspiratie!

Nanja en Marcel

Vereniging NVvA

Een hele fijne locatie. Een prettige sfeer. En top verzorging. Hier komen we zeker terug!

Bestuur

BVO

De Vergaderie, gerund door Xandra die hééééél erg goed voor je zorgt. Dat begint in de ochtend met een kopje heerlijke koffie of thee, gevolgd door nog meer lekkers. Zorg voor de mens en omgeving vind je hier terug, dat geeft een welkom gevoel. Dank je wel Xandra voor je gastvrijheid, behulpzaamheid en zorgen!

Anouk Penso


Pathé Arnhem

Dank voor de goede verzorging in een mooie authentieke locatie. Fijne dag en lekkere lunch. “I’ll be back”. Terminator

IT Asset Alliander

Fijne locatie, top sfeer, lekkere koekjes :-) en uitstekende lunch. Kortom een warm bad.

UWV

Wat een super locatie en verzorging. Prachtig!

Alle reviews zijn geladen

Next page

Wil je een beoordeling achterlaten?

In het ouderwetse gastenboek, op MeetingReview of Google. Een leuk bericht op LinkedIn en Facebook waarderen we eveneens.

Beoordeling plaatsen

Referenties zijn essentieel

Bedankt voor je bezoek en ik hoor graag hoe jullie het hebben ervaren.

Xandra Derks 06 - 212 466 62
Ontdek de mogelijkheden

Vergaderen tussen de kunstschatten uit 1865? Volledig verzorgd en met aandacht voor jouw gezelschap?

Offerte aanvragen
© 2020. Alle rechten voorbehouden
Open chat
Direct contact?