Over ons

Vergaderlocatie
De Vergaderie

Over ons De Vergaderie. De verborgen parel aan de rand van het centrum in Arnhem. Ik was direct onder de indruk van de schoonheid van het rijksmonument uit 1865. Al was het herenhuis destijds, toen wij het kochten, in erbarmelijke staat. Wij wilden deze pracht en praal niet voor ons zelf houden. Als ondernemer kijk je naar mogelijkheden. Zo ontstond het idee voor een vergaderlocatie.

Unieke vergaderruimtes

Een unieke vergaderlocatie is meer dan alleen een historische locatie. Onze twee vergaderruimtes zijn gecreëerd met één gedachtegoed. Hoe ontstaat de ideale ambiance waar je optimaal kunt leren, denken en doen? In een dergelijke setting worden alle zintuigen geprikkeld. Over elk detail bij onze vergaderzalen is daarom nagedacht. Van de gestoffeerde stoelen tot aan het broodje bij de lunch. Verbinding ontstaat wanneer je je prettig voelt. We hebben daarom een sfeer gecreëerd waarin je je direct thuis voelt. Dat zit ‘m in de inrichting, de verzorging maar ook de manier waarop ik met jou als gast omga.

Esthetiek

Wat kenmerkt mij? Gevoel voor esthetiek. De schoonheid van het uiterlijke, het woord en de mens. Ontmoeten is één van mijn drijfveren. Niets moeten, en nog meer mensen ontmoeten. Ook heb ik een grote liefde voor de Piemonte in Italië. Dat alles ervaar je in De Vergaderie. Het tv-programma van KRO-NCRV BinnensteBuiten heeft een reportage gemaakt over het bijzondere rijksmonument. Je krijgt daarbij een kijkje in ons leven en het herenhuis. Bekijk hier de reportage (12 minuten kijktijd).

Over ons De Vergaderie: gastvrij

Een vergaderlocatie bestieren omvat meer dan enkel de deur van een ruimte opendoen. Ik ben me bewust van mijn rol als gastvrouw. Met gastvrijheid kun je gasten op een positieve manier raken. Dat betekent ervoor zorgen dat je je fijn voelt ongeacht de aard van de bijeenkomst. Van nature heb ik een dienstbare houding. Mooie ontmoetingen met mensen stemmen mij namelijk blij. Ik acteer als een lakei, onzichtbaar en toch zichtbaar. Met een druk op het belletje sta ik tot jouw beschikking. Het belletje tovert bij iedereen een glimlach op zijn gezicht. Het voelt als ouderwets belletje trekken: ‘…..zou ze echt komen als ik erop druk?’

De beste ervaring is het zelf beleven. Wees daarom welkom bij De Vergaderie. Je kunt eenvoudig vergaderruimte reserveren. Of gewoon mij bellen. En ja…je mag ook een keer belletje trekken!

Ik zie uit naar je komst,

Xandra Derks

Ontdek de mogelijkheden

Vergaderen tussen de kunstschatten uit 1865? Volledig verzorgd en met aandacht voor jouw gezelschap?

Offerte aanvragen
Tussen de kunstschatten uit 1865

De Vergaderie is een inspirerende vergaderlocatie in Arnhem voor 16 personen in een rijksmonument uit 1865. Het herenhuis heeft daardoor veel authentieke details uit de Art Nouveau.

Rijksmonument Anno 1865
Ontdek de mogelijkheden

Vergaderen tussen de kunstschatten uit 1865? Volledig verzorgd en met aandacht voor jouw gezelschap?

Offerte aanvragen
© 2020. Alle rechten voorbehouden
Open chat
Direct contact?