Vergadering

Vergadering in Arnhem

Een vergadering bij een externe locatie plannen doe je niet zomaar. Er zijn daarvoor verschillende redenen te bedenken. Ruimtegebrek, je zoekt iets speciaals of de bespreking moet in het geheim. Hoe dan ook, het belangrijkste is dat de vergaderlocatie een meerwaarde biedt. Dat het van toegevoegde waarde is op het gebruik van de vergaderruimte op kantoor.

Vergaderlocatie met meerwaarde

Wat maakt De Vergaderie een locatie met meerwaarde? Onze bijzondere vergaderlocatie is meer dan alleen een historische locatie. De twee vergaderruimtes zijn gecreëerd met één gedachtegoed. Hoe ontstaat de ideale ambiance voor een vergadering? In een dergelijke setting worden alle zintuigen geprikkeld. Over elk detail bij onze vergaderzalen is daarom nagedacht. Van de gestoffeerde comfortabele stoelen tot aan het broodje bij de lunch. Verbinding ontstaat wanneer je je prettig voelt. We hebben daarom een sfeer gecreëerd waarin je je direct thuis voelt. Dat zit ‘m in de inrichting, de verzorging maar ook de manier waarop wij met jou als gast omgaan.

Elke vergadering is uniek

De ene vergadering is de andere niet. Soms moeten er forse beslissingen genomen worden. Soms worden beleidslijnen uitgezet. Maar ook een jaarlijkse teamvergadering kan hier plaatsvinden. Ongeacht de reden, wij zorgen ervoor dat elke deelnemer aan de vergadering zich welkom voelt. Sluiten deelnemers later aan? Wij zorgen voor een warme ontvangst. Zeker een prettig gevoel als de vergadering eveneens met externen is. 

Praktische zaken

De Vergaderie is een inspirerende een rijksmonument uit 1865 voor maximaal 16 personen. Het herenhuis heeft daardoor veel authentieke details uit de Art Nouveau. Beide vergaderruimtes hebben elke een andere sensatie door de decoratie, kunst en het meubilair. Vergaderen betekent culinair genieten. Met heerlijke Italiaanse delicatessen op tafel. Een goed verzorgde lunch of een smakelijk vergaderdiner. Onze inspirerende vergaderlocatie bevindt zich in aan de rand van de binnenstad. Het is daardoor goed bereikbaar. Parkeergelegenheid is op 100 meter afstand. Tegenover bevindt zich het Lauwerspark. Zo kun je toch vergaderen in het groen in het bruisende centrum. 

Xandra Derks  06 – 212 466 62

De Vergaderie

Xandra Derks 06 – 212 466 62

Offerte aanvragen
Twee verschillende

Vergaderruimtes

Vergaderlocatie
De Vergaderie

De vergaderie is dé vergaderlocatie van Arnhem. Het elegante rijksmonument uit 1865 ademt sfeer uit. Inspirerend en bijzonder gastvrij.

Over ons

Resultaat gericht vergaderen

Omdat je een locatie niet zomaar boekt.

Xandra Derks 06 - 212 466 62

Wat was het fijn om hier te zijn. De omgeving, de warmte en de gastvrijheid van Xandra zorgen ervoor dat je je thuis voelt op een plek die niet de jouwe is, maar wel zo voelt. Dank je wel!

Dekker & Van Velzen
© 2020. Alle rechten voorbehouden
Open chat
Direct contact?