Training

Training in Arnhem

Bij training werk je aan een persoonlijk doel of competentie. Met het hele team of zelfs organisatie. Een trainingslocatie moet van toegevoegde waarde voor de training. Bij De Vergaderie is alles erop gericht om te leren, te denken en te doen. Een geijkte trainingsruimte heeft in de regel praktische tafels en stoelen, witte wanden met ‘Ikeakunst’ en een systeemplafond. Geen plek waar je zintuigen op avontuur gaan, hetgeen om te leren wel noodzakelijk is.

Alle zintuigen geprikkeld

Ontwikkeling tijdens een training ontstaat als alle zintuigen geprikkeld worden. Bovendien als er je omgeven wordt door licht, rust en comfort. Onze vergaderruimtes voldoen aan deze vereisten. Ze zijn, eigenlijk vreemd genoeg, daardoor geen standaard trainingsruimtes. De meeste trainers zijn verheugd als ze hier hun workshop mogen verzorgen. Omdat ze zien dat de ruimte wat doet met hun deelnemers. Het beïnvloedt de gemoedstoestand positief. 

Training

Kamer en suite 1865 bestaat uit een voor- en een achterkamer. De voorkamer is geschikt voor wat meer informele setting. Je kunt hier met maximaal 14 personen op deels verrijdbare comfortabele stoelen in een kring zitten. Ook de mat voor een Insights training of teamrollen training past hier moeiteloos (ook groot formaat mat). De achterkamer heeft een klassieke vergaderinrichting met 16 stoelen om een lange tafel. Het LCD-presentatiescherm en flip-overs zijn verrijdbaar. Ze zijn daardoor op elke gewenste plek te plaatsen. Trainers werken geregeld met post-its en posters die ze op willen hangen tijdens de training. Dat is geen probleem, mits het niet op het behang is. We hebben pennen, stiften, plakband en alles wat je nog meer kunt bedenken in huis voor een interactieve sessie.

De verzorging

‘Je kunt nog zo’n goede performance geven, als de locatie wringt en het eten niet goed is, dan heeft een negatieve invloed op het resultaat’, aldus een trainer. Een training volgen bij De Vergaderie betekent culinair genieten. Lekkere koffie, fijne lunch en een bitterbal bij de middagpauze. Compleet verzorgde catering dus. Kortom, vergaderruimte voor een training plannen? Ervaar en beleef De Vergaderie. Je zult zien dat het werkt. 

Xandra Derks  06 – 212 466 62

De Vergaderie

Xandra Derks 06 – 212 466 62

Offerte aanvragen

Met plezier trainen

Leren en genieten. Dat doe je bij De Vergaderie.

Xandra Derks 06 - 212 466 62

Erg goed gehad met het team. Lekker de ruimte voor jezelf. Prachtige ruimte. Even helemaal eruit én toch ook middenin de stad (met mogelijkheid voor bijv. een bezoek aan het Wijnmuseum, (aanrader). Door de totale verzorging van Xandra (ontvangst, koffie, prachtige lunch, beschikbaarheid gastvrouw) kun je met het team ontspannen en met je programma bezig zijn, zonder verstorende factoren.

SuperB Trainingen
© 2020. Alle rechten voorbehouden
Open chat
Direct contact?