MT meeting

MT meeting in Arnhem

Een MT meeting vraagt soms om een externe vergaderlocatie. De locatie voor een MT meeting zoek je dan ook met zorg uit. Je wilt allereerst dat een directie, bestuur of management team zich prettig voelt. Daarnaast weet je dat ze in korte tijd stappen moeten maken. Dan moet alles erop gericht zijn om te leren, denken en doen. Bovenal dat er snel verbinding ontstaat om eensgezindheid te creëren.

Sfeervolle locatie

Tijdens een MT meeting wil het management team ongestoord en mogelijk ongezien bijeen komen. Een standaard vergaderzaal is vaak niet helemaal passend. Juist omdat er vaak ferme beslissingen genomen moeten worden. Of een strategie uitgezet wordt. Of omdat er tot slot belangrijke cases besproken worden. Dan is een omgeving die alle zintuigen op scherp zet belangrijk. De Vergaderie is zo’n locatie. We hebben twee sfeervolle vergaderruimtes. 

MT meeting in discretie

Allereerst geven we het management team een warm welkom. Ook eventuele externe gasten ontvangen we met alle egards. Vervolgens zorgen we ervoor dat ze in alle rust bijeen kunnen komen. De deur van de vergaderruimte blijft gesloten. We opereren vervolgens onzichtbaar, maar zijn zichtbaar als het wenselijk is. Zaken die besproken worden, blijven binnenskamers, ook al vangen we soms wat op. Privacy en discretie zijn bij ons een groot goed. 

Verzorging

Om het brein scherp te houden tijdens de MT meeting staat er van alles op tafel. Van Italiaanse delicatessen, chocolade tot vers fruit. ’s Middags serveren we een lekkere lunch met luxe broodjes en bourgondische salades. Voor de middagdip geniet het MT van een borrelplank, Snack & Snaai Gezond of gefrituurde gezelligheid. Net wat passend is. Een vergadering met een diner? Ook dat is mogelijk. Van een vergaderdiner tot private dinner.

Praktisch

De Vergaderie ligt aan de rand van de binnenstad, aan de centrumring van Arnhem. Parkeren doe je op steenworp afstand. Ook het openbaar vervoer ligt op loopafstand. We zijn gevestigd tegenover het Lauwerspark. Al kun je ook een frisse neus halen in onze vergadertuin. Heb je nog vragen of speciale wensen? Laat het ons weten. We regelen het met plezier. 

Xandra Derks  06 – 212 466 62

De Vergaderie

Xandra Derks 06 – 212 466 62

Offerte aanvragen
Twee verschillende

Vergaderruimtes

Vergaderlocatie
De Vergaderie

De vergaderie is dé vergaderlocatie van Arnhem. Het elegante rijksmonument uit 1865 ademt sfeer uit. Inspirerend en bijzonder gastvrij.

Over ons

Met zorg en aandacht

Een MT meeting vraagt net dat beetje meer.

Xandra Derks 06 - 212 466 62

Prachtig pand, gastvrije plek. Heerlijke sweets & in alle rust plannen gemaakt. Wij komen terug.

Kodision
© 2020. Alle rechten voorbehouden
Open chat
Direct contact?