Heisessie

Heisessie in Arnhem

Een heisessie betekent eigenlijk dat je een dag op de hei gaat zitten om samen eens diep na te denken. Over de strategie voor de komende periode. Om een probleem op te lossen. Of over iets te anders te brainstormen waarbij volledige afzondering nodig is. Want in de hectiek van alledag lukt dat vaak niet. Zelfs niet in een vergaderruimte op kantoor. Want collega’s lopen daar toch wat makkelijker binnen. Waarom op de hei? Daar is het rustig. Niemand stoort je.

Voor een heisessie hoef je overigens niet letterlijk naar een locatie op hei. Een dergelijke accommodatie op de Veluwe is misschien wel volledig afgezonderd van de buitenwereld, maar draagt deze heisessie locatie zelf daadwerkelijk bij aan het resultaat van de bijeenkomst? De Vergaderie doet dat. De inspiratie spat namelijk van de wanden en plafonds af. Bovendien zijn onze beide vergaderruimtes comfortabel ingericht. Met stoelen waarop je de hele dag kunt zitten. Het noemen zeker waard, wel eens een dag doorgebracht op een iets te harde stoel?

Verzorging heisessie

De Vergaderie heeft een ambiance waarbij alles in het teken staat van leren, denken en doen. Tot ideeën komen. Plannen maken. Strategie bepalen. De inrichting en het comfort zorgen daar enerzijds voor. Anderzijds is de verzorging optimaal. Buitengewoon lekkere cappuccino met een Italiaanse zoete kus bijvoorbeeld. En dat laatste is een verrukkelijk koekje uit Sicilië trouwens. Een lunch om je vingers bij af te likken. En voor de late middagtrek serveren we een plank vol lekkernijen, wat gefrituurde gezelligheid of gezonde happen. Net wat je wilt voor jouw heisessie.

Gastvrijheid

Je zit bij ons in een lichte, comfortabele en inspirerende vergaderzaal. Op de hei kun je heerlijk naar buiten. Ook bij ons. In de gemoedelijke vergadertuin. Of in het tegenover gelegen park met de Lauwersgracht. Het enige dat je niet tegen zult komen zijn hertjes of konijntjes. Maar hopelijk maken we dat goed met onze gastvrije instelling.

Xandra Derks  06 – 212 466 62

De Vergaderie

Xandra Derks 06 – 212 466 62

Offerte aanvragen
Twee verschillende

Vergaderruimtes

Vergaderlocatie
De Vergaderie

De vergaderie is dé vergaderlocatie van Arnhem. Het elegante rijksmonument uit 1865 ademt sfeer uit. Inspirerend en bijzonder gastvrij.

Over ons

Wat een gastvrijheid! De koffie stond klaar, alles gereed. Heerlijke Italiaanse versnaperingen. Kortom, goed geregeld. We voelen ons echt welkom. Een aanbeveling voor anderen.

Quality Support
© 2020. Alle rechten voorbehouden
Open chat
Direct contact?