Catering

Catering Arnhem

Onze catering is een feest op tafel. De food specialisten van vergaderlocatie De Vergaderie maken namelijk van elke maaltijd iets bijzonders. Of het nu gaat om een smakelijke lunch, borrelhapjes of diner. Het zijn geselecteerde toppers op het gebied van catering in Arnhem en omstreken. Eten is een belangrijke succesfactor van een bijeenkomst. Dat is bij ons dus goed geregeld.

Gewoon genieten van catering

Ik ben goed in het entertainment. Koken en het bereiden van de heerlijkste gerechten laat ik daarom aan de experts over. Food specialisten die bovenal eten met liefde bereiden. Dat proef je! Wij zijn een kleinschalige locatie. Dat maakt dat eigenlijk alles op het gebied van eten en drinken mogelijk is. Culinair heeft Arnhem en omstreken namelijk veel te bieden. Van restaurants tot gespecialiseerde cateraars en private chefs. We hebben dus het beste wat catering in Arnhem in huis heeft. Laat maar weten, ik regel het!
Hier wil je vergaderen!

Vraag een offerte met vrijblijvende optie aan

Offerte aanvragen
Bourgondisch lunchen

Lunch

Een lekker lunch is meer dan een wit bolletje kaas. Marina is gespecialiseerd in het bereiden van de lekkerste broodjes en bourgondische maaltijdsalades. Alles maakt ze vers. Je geniet daarom van de lekkerste tonijn- en eiersalade, filet American of broodje gezond. Haar maaltijdsalade met kipfilet, spekjes en brie is bovendien niet te versmaden.

Vegetarisch en vegan lunchen is steeds meer van deze tijd. Standaard serveren we een combinatie van vlees, vis en vegetarische broodjes. Wil je genieten van een vegan lunch? Geef dit specifiek aan bij je boeking.

We schenken vruchtensappen van Schulp. Een familiebedrijf uit 1861 dat pure vruchtensappen produceert zonder toevoegingen.

Happy brain food

Borrelhappen

Voeding houdt het brein scherp. Daarom is onze vergadertafel rijkelijk gevuld met lekkernijen. Zo staan er potten met Italiaanse dolci baci. Dit zijn ‘zoete kussen’ uit Sicilië. Daarnaast een melange van bonbons, Italiaanse snoepjes, pepermunt en chocolade. Tot slot een mix van vers fruit.

Om de middagdip te voorkomen serveren we met catering Arnhem een variatie van borrelhappen. Denk daarbij aan nootjes, kaas, worst en rauwkost. Maar ook bitterballen en kaassnacks behoren tot onze catering Arnhem. Wil je een bijeenkomst afsluiten met een borrel dan maken we bourgondische borrelplanken met Italiaanse hammetjes en kazen, tomaatjes en noten. De koelkast staat gevuld met frisdrank, sappen, alcoholvrij bier, bier en wijn.

Heerlijkste gerechten

Vergaderdiner

Ongestoord met een gezelschap een bespreking houden. Ondertussen genieten van een diner. Zonder de drukte of openheid van een restaurant. Bij onze kleinschalige vergaderlocatie kun je vergaderen en tegelijkertijd dineren. Of je begint of sluit een bijeenkomst met een vergaderdiner af. Aan de hand van de menusuggesties van catering Arnhem kies je vooraf uit wat je wilt eten. We serveren traditionele gerechten. Van Hollandse pot tot Italiaans.

Daarentegen is ook een culinair private dinner mogelijk. In dat geval kookt onze private chef ter plaatse en meergangendiner. Vooraf stellen we samen dit diner samen. Het is in ieder geval een avond culinair genieten bij een prachtlocatie.

Catering Arnhem of restaurant

Schakel je liever jouw eigen cateraar in? Ook die optie heb je. Daarnaast is onze locatie omgeven door fijne restaurants. Ik adviseer je graag om een juiste keuze te maken. Bovenal reserveer ik desgewenst een tafel voor je.

Met zorg en aandacht bereid

Een snufje liefde op elk broodje. Dat proef je!

Xandra Derks 06 - 212 466 62
© 2020. Alle rechten voorbehouden
Open chat
Direct contact?