27 januari 2021

Wij zijn open!

Wij zijn open! Eén van de basisregels van de rijksoverheid om controle te krijgen over het coronavirus is thuiswerken. We zoomen, vergaderen digitaal via Teams en bellen ons wat af. Toch kan het voorkomen dat een fysieke bijeenkomst de voorkeur heeft. Daarvoor kunnen allerhande redenen zijn. Fysiek bijeenkomen zijn toegestaan als het essentieel is voor de voortgang van het bedrijf. Weet, dat De Vergaderie hiervoor gewoon geopend is.

Wij zijn open!
De Vergaderie is geen horecagelegenheid. Catering huren wij namelijk altijd extern in. Dat maakt dat wij ook tijdens corona gasten mogen ontvangen. Natuurlijk houden we daarbij de coronaregels in acht. Dat betekent 1,5 meter afstand, handen desinfecteren en bij klachten thuis blijven. Een mondkapje is niet verplicht omdat we geen publieke ruimte zijn. De Vergaderie is een besloten locatie. We hebben de groepsgrootte aangepast. Normaal gesproken is Kamer en suite 1865 geschikt voor 16 personen. Nu is dat maximaal 8 personen als je uitsluitend gebruik maakt van de grote vergadertafel. In de voorkamer van de kamer en suite kun je met 10 mensen coronaproof vergaderen. In Het Soete Rhijn ontvangen we in plaats van 6 personen maximaal 4 personen.

Flexplek
De Vergaderie is een vergaderlocatie. Daarnaast kan onze locatie voor andere doeleinden gebruikt worden. Denk aan flexwerken of een dagje studeren. Thuiswerken heeft namelijk ook zo zijn nadelen. Zeker als de kinderen thuisonderwijs volgen of de partner ook thuiswerkt. Je kunt hier in alle rust je klus klaren zonder onderbroken of gestoord te worden. Meters maken dus. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op voor de speciale flexwerktarieven.

Corona
Het zijn grillige tijden. Coronaregels veranderen stelselmatig. Laat je daardoor niet weerhouden om een een vergaderruimte te reserveren. Wij gaan soepel om met annuleringen. Alle begrip als last minute iets niet door kan gaan.

Blijf gezond, Xandra

Rust en ruimte

Even meters maken?

Xandra Derks 06 - 212 466 62
© 2020. Alle rechten voorbehouden
Open chat
Direct contact?