7 oktober 2019

Vergaderruimte op de Veluwe, maar dan anders

Wie de Veluwe zegt, zegt bomen. En een boom opzetten kun je op de Veluwe. Immers, een vergaderruimte op de Veluwe is niet moeilijk te vinden. Dit is niet heel vreemd, want de Veluwe is het mooiste en grootste natuurgebied van Nederland. Daarmee kwalificeert de Veluwe zich als ideale plek om tot rust te komen, gedachten te verzetten en tot nieuwe inzichten te komen. Prima uitgangspunten voor een vergadering. Maar voor wie meer uit zijn ‘heidag’ of vergadering wil halen, biedt de Veluwe andere mogelijkheden…

Vergaderen in het huis van de Arend

Het beste van twee werelden. Zo mogen we het huis van de Arend wel noemen. Daar waar onze vergaderruimte op de Veluwe zich bevindt. Wie de idylle van de Veluwe en de dynamiek van alledag als perfecte mix ziet voor een vergadering, vindt in het huis van de arend de ideale vergaderplek. Niet zonder reden heeft de arend als koning onder de vogels in al zijn wijsheid gekozen voor deze plek. Schoonheid gecombineerd met dynamiek. De formule voor succes.

Urban vergaderruimte op de Veluwe.

Wie tussen de regels door leest, begrijpt dat onze vergaderruimte op de Veluwe zich in een urban, of anders gezegd, stedelijke omgeving bevindt. Om precies te zijn in het Arentheem (huis van de Arend) of zoals we het tegenwoordig noemen, Arnhem. De Gelderse hoofdstad combineert op unieke wijze de Veluwse atmosfeer met Kleverlands bourgondisme. Dit maakt dat Arnhem met geen andere Nederlandse stad te vergelijken is. Daarmee is onze stad een interessante locatie voor externe vergaderingen. En voor wie het nog niet wist, Arnhem is ontstaan aan de rand van de Veluwe. Pas in 1530 is de Rijn verlegd waardoor Arnhem aan de Rijn kwam te liggen.

Ons nest, De Vergaderie.

Het historische pand op unieke locatie waarin De Vergaderie is gehuisvest, biedt de ideale mogelijkheid om van iedere vergadering of training een succes te maken. Onze ‘Kamer en suite 1865’ en ‘Het Soete Rhijn’ ademen de eeuwenoude sfeer uit van de Veluwse en Kleverlandse cultuur. Maar er is meer! Tijd voor een spectaculaire break out tijdens de vergadering? Waag je dan op de glazenbalkons van de Eusebius kerk. Behoefte aan de gebruikelijke boswandeling die hoort bij een vergaderruimte op de Veluwe? Dit kan in het Veluwse stadspark Sonsbeek op slechts vijf minuten loopafstand van De Vergaderie. Of voor een korte wandeling het tegenover gelegen Lauwerspark.

Nieuwsgierig geworden naar onze anders-dan-anders vergaderruimte op de Veluwe? Infomeer naar de mogelijkheden en ervaar de Veluwse en Kleverlandse cultuur met een vleugje Brabantse gastvrijheid. We helpen je graag!

Een boom opzetten

Dat kan in de vergadertuin van De Vergaderie.....maar ook binnen!

Xandra Derks 06 - 212 466 62
© 2020. Alle rechten voorbehouden
Open chat
Direct contact?