1 februari 2020

Vergaderruimte Amsterdam

Een vergaderruimte Amsterdam nodig? Dat kunnen we helaas niet bieden. Wel hebben we een prachtige vergaderlocatie in Arnhem. Dat is misschien niet helemaal wat je in gedachten had. Desondanks is het de moeite waard om een stukje verder te reizen dan je eigenlijk van plan was.

Vergaderruimte Amsterdam

De Vergaderie is gehuisvest in een rijksmonument uit 1865. Het is vergelijkbaar met een grachtenpand aan de Amsterdamse grachten. Het herenhuis staat dus alleen in Arnhem. Het heeft dezelfde allure als een dergelijke vergaderruimte in Amsterdam: statig en sierlijk. En de gracht, die ligt er ook. Al is die deels gedempt. Wat maakt De Vergaderie bijzonder? Tijd wordt hier kwaliteit. De ambiance is erop gericht om tot ideeën te komen, beslissingen te maken of strategieën uit te zetten. Er ontstaat snel verbinding door de huiselijke sfeer en de persoonlijke aandacht door de gastvrouw. Je voelt je welkom.

Inspirerend

Deze inspirerende vergaderlocatie heeft twee vergaderzalen: ‘Kamer en suite 1865’ (16 personen) en ‘Het Soete Rhijn’ (6 personen). Elke vergaderruimte heeft zijn eigen atmosfeer maar met hetzelfde comfort.  Natuurlijk zijn alle vergaderfaciliteiten aanwezig om een goede performance te geven. Presentatiescherm, flip-over en vanzelfsprekend gratis wifi. De verzorging is voortreffelijk. We serveren goede koffie van verse boontjes. Geen kannen koffie op tafel. Een lekkere lunch met luxe broodjes en salades. Fijne borrelhappen voor de pauze of tijdens de borrel. En wil je dineren? Ook dat is mogelijk.

Brug te ver

Je bent natuurlijk niet zomaar op zoek naar een vergaderruimte in Amsterdam. De bedrijvigheid is nu eenmaal groter in de Randstad. Grote kans dat deelnemers uit die regio komen. Dan is Amsterdam een volstrekt logische en duurzame keuze. Arnhem is dan echt een brug te ver. Maar dat wil niet zeggen dat je in de toekomst niet iets speciaals nodig hebt. Zoals De Vergaderie is. Op MeetingLocationsHolland vind je in ieder geval genoeg vergaderaccommodaties in Noord-Holland. Heb ik je toch een beetje op weg geholpen.

Vergaderlocatie in Amsterdam?

Een prachtig grachtenpand. Alleen zonder gracht. Daarvoor hoef je niet naar Amsterdam.

Xandra Derks 06 - 212 466 62
© 2020. Alle rechten voorbehouden
Open chat
Direct contact?