24 oktober 2019

Heisessie locatie

Een heisessie locatie zoeken, is vaak een taak voor de managementassistent(e). Een heisessie is hip en hoort er anno nu helemaal bij. De eenzame herder en zijn schapen zijn nagenoeg verdreven van de hei. Het zijn nu de manager en zijn kudde die de hei bevolken. De term heisessie is een begrip. Toch kiest men zelden voor de hei als locatie voor een heisessie. Hoe komt dat? Wie online zoekt naar heisessie locaties ontdekt dat zo’n beetje iedere Nederlandse stad als zoekresultaat wordt weergegeven.

Ouderwets keukentafelgevoel

Het vinden van een goede heisessie locatie begint met de doelstelling van de heisessie. Wat wil je bereiken? Is dat bijvoorbeeld inspiratie opdoen voor nieuwe concepten of het ontwikkelen van een uitgekiende strategie? Ben je misschien op zoek naar een veilige comfortabele omgeving waarin teamleden zich sneller durven bloot te geven? Of zoek je naar het ouderwetse keukentafelgevoel van vroeger voor je braindump- of brainstormsessie?

De ideale heisessie locatie

De belangrijkste tip voor het vinden van de ideale heisessie locatie is: bekijk kritisch de website en lees referenties oftewel van andere gasten. Wordt voldaan aan de voorwaarden voor de beoogde doelstellingen. Ademt de vergaderruimte inderdaad de sfeer uit die daarbij past? Zijn alle benodigde faciliteiten aanwezig? Hoe is het gesteld met de catering? Want een vergaderlocatie kan nog zo mooi zijn, als het eten tegenvalt dan heeft dat zijn weerslag op de bijeenkomst.

De Vergaderie als heisessie locatie

Bij De Vergaderie weten we maar al te goed wat er nodig is voor het slagen van een heisessie. Hier helpen we je graag bij. Onze ‘Kamer en suite 1865’ en ‘Het Soete Rhijn’ geven je vergadering een bijzondere sfeer. We regelen passende catering en weten wat leuke ‘break outs’ zijn. Bovendien zijn alle faciliteiten op orde. Maar misschien belangrijker nog, onze aandacht gaat uit naar de gasten. Die zijn voor ons het allerbelangrijkste. Als die een goed gevoel hebben, zijn ze in staat op optimaal te presteren.

Wil je echt zekerheid over onze locatie als heisessie locatie? Neem gerust met ons contact op. Je bent welkom om onze vergader locatie te bezichtigen. En eh… het grootste compliment dat wij kunnen krijgen is de lofuiting die jij van je baas krijgt voor het organiseren van een succesvolle heisessie!

De ideale heisessielocatie

Een fijne plek om te zijn. De Vergaderie in Arnhem.

Xandra Derks 06 - 212 466 62
© 2020. Alle rechten voorbehouden
Open chat
Direct contact?