3 oktober 2019

De ideale trainingsruimte

Of de ideale trainingsruimte bestaat? Eerlijk gezegd denken wij van niet. Oké, wellicht als alle omstandigheden en variabelen kloppen misschien. Maar hoe groot schat je die kans in? Stel je zit met zeven personen in een training. Dan heeft ieder van deze personen zijn eigen ideeën en wensen bij een training of vergadering. Lees maar eens De zeven dwergen aan de vergadertafel.

De klinische trainingsruimte

We hebben dus allemaal onze eigen wensen als het gaat om een ideale trainingsruimte. Toch zien we wel een grote gemene deler. Iedereen die wel eens in een doorsnee trainingsruimte is geweest, associeert dit niet gelijk met warmte en gezelligheid. Eerder spreken we hier van monotone saaiheid. Wie dit herkent, heeft vast wel eens in zo’n vergaderruimte het urgente gevoel gehad ergens anders te willen zijn. Ongeacht of een dergelijk klinische vergaderzaal zich nu in een hotel, bedrijf of andere accommodatie bevindt. Het is niet moeilijk te bedenken dat dit een negatief effect heeft op een training.

Betere prestaties

Bij De Vergaderie geloven wij dat een prettige omgeving meehelpt prestaties te vergroten. We herinneren ons eerder het gesprek tijdens een diner bij kaarslicht dan een training onder steriele TL-balken. Of wat te denken van de gesprekken aan moeders keukentafel of de lange nazit van het familiediner. Toegegeven, dergelijke voorbeelden zijn natuurlijk anders dan een training. Maar had een gesprek met je moeder in een steriele trainingsruimte onder een TL-balk dezelfde intensiteit gehad als aan de keukentafel? Precies, sfeer en omgeving zijn uitermate belangrijk voor de effectiviteit van je trainingssessie.

Neem gerust je moeder mee

De voetballegende Johan Cruijff zei ooit: “Als je niet schiet, ken je ook niet scoren”. Daar kunnen wij ons prima in vinden. Wil jij de effectiviteit van jouw trainingssessie vergroten? Dan dagen we je uit gebruik te maken van onze unieke vergaderlocatie met trainingsruimte. Wij zorgen ervoor dat jouw training het gevoel van ‘aan de keukentafel ’ of ‘het familiediner’ krijgt. Bovendien kleden we je trainingssessie aan met lekkere broodjes, koekjes en gezonde tussendoortjes. Wil je helemaal het gevoel van thuis? Neem dan gerust je moeder mee! 😉

Onze ideale trainingsruimte?

Alles is erop gericht om te leren, te denken en te doen!

Xandra Derks 06 - 212 466 62
© 2020. Alle rechten voorbehouden
Open chat
Direct contact?