18 augustus 2020

Buitenshuis vergaderen

Hoe gaat het met je? Was je gewoon geopend tijdens corona? Komen er al weer gasten? Het zijn de meest gestelde vragen de afgelopen weken. Buitenshuis vergaderen was er namelijk even niet meer bij. Ondanks dat De Vergaderie nog gewoon gasten mocht ontvangen. Gelukkig wordt er weer extern vergaderd. Al is het mondjesmaat. Ik ben niet de enige die blij is. Ook de gasten komen stuk voor stuk opgewekt binnen. Verheugd dat ze weer met elkaar om tafel mogen en dat ook nog buiten de deur.

Buitenshuis vergaderen

Buitenshuis vergaderen is zinvol als de locatie bijdraagt aan het succes van de bijeenkomst. Iedereen heeft gemerkt, dat je niet elke dag op kantoor hoeft te zijn, om je werk goed uit te voeren. Daarbij is het echt niet nodig om voor elke vergadering fysiek bij elkaar te zitten. Laat staan, buitenshuis vergaderen. Eerlijk is eerlijk, aan een externe vergaderlocatie zijn kosten verbonden. Dat is niet alleen de huur van de vergaderruimte en de verzorging, maar ook de moeite die het kost om naar de locatie te gaan.

Voordelen

Desondanks heeft buitenshuis vergaderen voordeel. Een andere context leidt namelijk tot een ander resultaat. Zeker als deze omgeving ook nog inspirerend is, zoals onze vergaderruimtes dat zijn. Je bent veel meer gericht op het doel van de bijeenkomst. Tenslotte heb je daarvoor speciaal een vergaderlocatie gehuurd. Je kunt bovendien ongestoord en ongezien bijkomen. Niemand die zomaar de ruimte binnen komt lopen voor een vraag over het één of ander.

Grote waardering

De waardering om buitenshuis te vergaderen is nu trouwens groter doordat medewerkers veel thuis hebben gewerkt. Het is dan een klein feestje om met elkaar in een mooie omgeving in conclaaf te gaan. Wij staan klaar om jullie te mogen ontvangen. Met een iets aangepaste groepsgrootte vanwege corona, maar met een berg enthousiasme.

Zie ik je binnenkort?

Ik ontvang jouw gezelschap met plezier!

Xandra Derks 06 - 212 466 62
© 2020. Alle rechten voorbehouden
Open chat
Direct contact?